TRUFFLE BY FUENTE SHAMPOO - 250ML

€144,63 €103,31
Artikelcode 680796
Een aantal jaar geleden ontstond bij Fuente het idee de beste shampoo ter wereld te maken. We hebben toen alle gebruikelijke ingrediënten die in een shampoo en verzorging worden gebruikt van tafel geveegd en zijn weer van nul af aan begonnen. Buiten het f

De beste en eerste 'Zelfdenkende' shampoo ter wereld

Fuente lanceert de beste en eerste 'zelfdenkende' shampoo ter wereld: Truffle by Fuente. De revolutionaire shampoo is opgebouwd uit organische ingrediënten zoals mineralen uit de schil van de witte truffel, pure diamantstof en meteorietstof uit de ruimte. Deze combinatie reageert individueel op iedere haarsoort. Een intelligente shampoo die ieder haartype weer in ultieme conditie krijgt.

  • Flacon 250ml

Gebruiksaanwijzing Neem, afhankelijk van de lengte van het haar, 1 pompje of meer shampoo en wrijf deze minimaal 10 seconden in uw hand. Breng de shampoo aan op nat haar en masseer deze in. In eerste instantie voelt dit stug aan maar reeds na enkele seconden opent de shampoo zich en begint steeds meer weldadig en schuimend aan te voelen. Na ongeveer 1 à 2 minuten kunt u de shampoo uitspoelen. U heeft nu de sensationele meteorietstof van de Truffle by Fuente in het haar en is uw haar teruggebracht in de oorspronkelijke gezonde staat.

0 beoordelen

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen